Odabir guma, Usluge

BestDrive servis za automobile i gume stigao u Banjaluku

bestdrive

BestDrive, premium servisna mreža njemačke korporacije Continental, otvorila je svoj prvi servisni centar za automobile i gume za banjalučku regiju.

BestDrive servisni centri nude široku lepezu proizvoda i usluga, uključujući i gume svjetski poznatih brendova Continental, Sportiva, Semperit, Gislaved, Barum i General Tire. Važno je napomenuti da BestDrive servisna mreža nije ograničena samo ponudom guma Continental grupacije. Svaki servisni centar nudi širok izbor brendova guma i auto dijelova vodećih svjetskih proizvođača.

Cilj svakog BestDrive servisa je isti: postati prvi izbor svakog kupca nudeći vrhunsku uslugu servisa auta i guma, uz prodaju kvalitetnih proizvoda svjetski poznatih brendova po najpristupačnijim cijenama uz garanciju i kvalitetu po njemačkom modelu.

BestDrive servis Banja Luka – Laktaši nalazi se u Klašnicama. (google mape) .

“Pokretanje BestDrive servisne mreže je dokaz Continentalove uvjerenosti u rastuću potrebu za jakom servisnom mrežom ovog tipa u našoj regiji. Sigurni smo da vozačima u Banjaluci nedostaje ovakva vrsta premium servisa koja je već dokazana po cijeloj EU i svijetu, te nam je izuzetno zadovoljstvo što smo dobili priliku biti dio njemačkog sistema premium servisa BestDrive”, istakao je Aleksandar Knežević, direktor firme DIS&A d.o.o., koja je nosilac BestDrive franšiznog modela u Banjaluci.

best drive banja luka

Globalno, BestDrive servisna mreža ima više od 2.000 poslovnica i franšiznih partnera u 15 različitih država kao što su Njemačka, Španija, Francuska, Italija, Švedska i Južnoafrička Republika. Kombinacija domaćih i internacionalnih eksperata koji rade u bliskoj kooperaciji osigurava maksimalnu kompetitivnu prednost za ovu servisnu mrežu.

“Ovo je ‘know-how’, najbolja iskustva koja imamo i taj nivo usluge sada dovodimo i u Banjaluku, pružajući našim kupcima najbolje moguće iskustvo servisa auta i guma. Ovo je prirodan razvoj naše prisutnosti u regiji jugoistočne Evrope, te time želimo nastaviti ekspanziju našeg poslovanja i u budućnosti”, naveo je Matko Kariž iz firme Continental Adria, zadužen za razvoj BestDrive servisne mreže u regiji.

Continental AG je osnovan 1871. godine u Njemačkoj, a danas broji preko 235.000 zaposlenika u 60 zemalja svijeta sa prihodom većim od 44 milijarde evra u 2017. godini.

Novo na tržištu: Guma BestDrive – guma sa dvije garancije iz Continentala

Continental je počeo proizvoditi novu gumu BestDrive koje će biti dostupne samo u 2.100 servisa Continental u EU, kao i u BestDrive servisima u BiH.

Njemački Continental je za BestDrive gumu osigurao dvije garncije i to:

  1. BestDrive Satisfaction guarantee – Mi vjerujemo u naš brend, ako niste zadovoljni sa BestDrive gumama možete ih vratiti u vaš BestDrive servis u roku o 14 dana i vratićemo vam kompletan iznos koji ste za njih platili.
  2. BestDrive complex tire protection – Kupovinom i montažom guma BestDrive u BestDrive mreži servisa bilo gdje u BiH i u čitavoj EU (2.100 servisa) dobijate ekskluzivnu BestDrive garanciju koja štiti vašu investiciju u gumu.

BestDrive guma ima nizak otpor kotrljanju i visoku uštedu goriva prilikom vožnje, a osim toga guma ima kratak put kočenja na mokrim putevima kroz cijeli vijek trajanja gume i ugodna je za vožnju zbog niskog nivoa buke prilikom vožnje.

Potražite svoje BestDrive gume i vozite sigurno i bez rizika u BestDrive servisu Banjaluka – Laktaši.