Gume za kamione – teretni program

Kategorija “gume za kamione” na našem webshop-u obuhvata različite vrste guma koje se koriste na kamionima. Te gume su specijalno dizajnirane da podrže teška opterećenja i preuzmu velike sile koje se pojavljuju kod transporta tereta. One se razlikuju od guma za putnička vozila po tome što su izrađene od materijala koji su izdržljiviji i otporniji na habanje.

Izaberi kvalitetne gume za kamione za sigurno i učinkovito vozilo. Ukoliko niste pronašli željenu dimenziju, pošaljite nam upit i naše stručno osoblje će vam dostaviti ponudu.

Početna » Gume za kamione

Prikazujemo 1–12 od 206 rezultata

Kamionske gume

Gume za kamione su dostupne u različitim dimenzijama, kao što su 11R22.5, 12R22.5, 315/80R22.5, 295/75R22.5 itd. One su dostupne u različitim vrstama, kao što su radne gume, gume za kamione za zadnju osovinu i gume za kamione na prijenosnim osovinama (upravljačke, pogonske, za prikolicu i upravljačko/pogonske.

Radne gume su dizajnirane da pruže izvanrednu trakciju i izdržljivost na različitim terenima, a naročito na mokrim podlogama i blatu. Gume za kamione sa zadnju osovinu su dizajnirane da se nose sa teškim opterećenjima, dok gume za kamione sa prijenosnim osovinama su dizajnirane da se nose sa teškim opterećenjima koje se pojavljuju kod prijenosnih osovina.

Turske gume za kamione

Turske gume za kamione su poznate po svom izvrsnom omjeru cijene i kvalitete, što ih čini atraktivnim izborom za mnoge kupce.

Ruske gume za kamione

Rusija je poznata po kvalitetnim proizvodnim kapacitetima guma za kamione.  Ruske gume za kamione proizvedene su od kvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i sposobni da se nose sa teškim terenskim uslovima.

Sve u svemu, gume za kamione su neophodni dio svakog kamiona i važno je da se izabere kvalitetna guma koja će pružiti sigurnost, učinkovitost i trajnost. Kupovina guma za kamione na webshopu je jednostavna i brza, a raspolažemo sa različitim markama i dimenzijama guma za kamione.