Akcija gume

Nagradna igra BestDrive – osvoji novi Nissan Juke!

best drive nagradna igra

Nagradna igra BestDrive, kupi 4 auto gume u BestDrive servisima i osvoji novi Nissan Juke sa 3 godine besplatnog održavanja!

Mjesečne nagrade :

✖️1️ Električni sukter,

✖️5 akumulatori,

✖️20 brisači

Gdje se nalazimo?

Klikni ovdje i pogledaj na google mapama BestDrive DIS&A Banja Luka – Laktaši

PRAVILA NAGRADNE IGRE BestDrive

Juraj Šebalj preko Continental aplikacije svakog petog u mjesecu izvlači 26 dobitnika nagrada: 1 električni skuter, 5 Continental akumulatora i 20 Continental metlica. Izvlačenja ćemo objaviti na službenom YouTube kanalu „BestDrive servisna mreža BiH“ i na Facebook i Instagram profilu BestDrive BiH. Prvo izvlačenje je 5. 4. 2022., za sve račune učitane od 1. 3. 2022. do 31. 3. 2022. godine. Zadnje izvlačenje je 5. 12. 2022., za račune iz 11. mjeseca. Dobitnika nagrade Nissan Juke izvlačimo 15. 12. 2022. godine. Dobitnici mjesečnih nagrada ne sudjeluju u daljnjim mjesečnim izvlačenjima, ali ostaju u bubnju za glavnu nagradu 15. 12. 2022. – novi Nissan Juke s tri godine besplatnog održavanja. Nakon kupovine guma Vi ili Vaš trgovac/ vulkanizer učitavate račun, mail i podatke za učestvovanje u nagradnoj igri na www.bestdrive.ba/racun. Nakon učitavanja računa i podataka Continental provjerava je li račun valjan, onda ide potvrda ispravnosti računa i nakon te potvrde kupac automatski dobije mail da je učesnik nagradne igre, kao i svoj jedinstveni kod s kojim automatski učestvuje u izvlačenjima. Za jedan komplet (4 gume) kupac dobije jedan unikatni kod, ako je na računu 8 guma dobije dva koda, ako je 12 guma dobije 3 koda itd., dakle, jedan komplet = jedan kod za učestvovanje u igri.

Ako je kupac firma, učitava se račun, a kao krajnji korisnik piše se ime osobe, vlasnika/direktora ili nekoga trećeg kao korisnika koda. Nakon svakog mjesečnog izvlačenja učesnici će dobiti mail ko je dobitnik, a oni koji nisu dobitnici informaciju da i dalje učestvuju u mjesečnim nagradama i u završnoj nagradi za vozilo. Brendovi guma koji se priznaju za nagradnu igru su: Continental, Semperit, Barum, Gislaved, BestDrive, General Tire i Sportiva. Gume za teretna vozila: ako je firma kupila 4 kamionske gume, učitajte račun, ime kupca (vlasnik/direktor/voditelj voznog parka ili vozač) i takođe ostvarujete pravo učestvovanja u nagradnoj igri. Za teretna vozila priznajemo sljedeće brendove guma: Continental, Semperit i Barum. Račun se ne mora učitati u aplikaciju www.bestdrive.ba/racun isti dan, ali naša je preporuka da to ipak učinite. Primjerice, ako je račun od 15. 3. 2022., a učita se u aplikaciju 15. 5. 2022., tada kupac sudjeluje u izvlačenju za 5. mjesec. Sve dodatne informacije možete dobiti na bestdrive@conti.ba ili upitom na www.bestdrive.ba.